1270915859_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ohje kotileipurin lämpimäiset kansiosta

200 g margariinia

2,5 dl sokeria

3 munaa

4 dl gluteenitonta hienoa jauhoseosta 8semper)

1 tl leivinjauhetta

1 dl vettä

Mausteeksi

2 rkl kaakaojauhetta

1/2 appelsiinin mehu

1 rkl vanilliinisokeria minä laitoin vaniljasokeria

1. Sekoita rasva ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

2. sekoita munat yksi kerrallaan taikinaan ja vatkaa hyvin välillä. Lisää seuraavaksi  jauhot siivilän läpi joissa leivinjauhe.ja viimeksi vesi.

3. ota kolmannes taikinasta toiseen kulhoon ja sekoita kaakaojauhe siihen siivilän läpi sirotellen. Mausta lopuksi appelsiinimehulla.

4. Mausta toinen taikina vanilliinisokerilla

5.   Pane puolet vaaleasta taikinasta voideltuun ja korppujauhotettuun 1 1/2  litran vuokaan.  Levitä suklaataikina päälle ja viimeksi loput vaaleasta taikinasta.

6. paista kakkua 175 asteisen uunin keskiosassa 50-60 min. Anna kakun jäähtyä vuoassa reilusti ja kumoa.