Ohje kotileipurin lämpimäiset kansiosta
200 g margariinia
2,5 dl sokeria
3 munaa
4 dl gluteenitonta hienoa jauhoseosta 8semper)
1 tl leivinjauhetta
1 dl vettä
Mausteeksi
2 rkl kaakaojauhetta
1/2 appelsiinin mehu
1 rkl vanilliinisokeria minä laitoin vaniljasokeria
1. Sekoita rasva ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
2. sekoita munat yksi kerrallaan taikinaan ja vatkaa hyvin välillä. Lisää seuraavaksi jauhot siivilän läpi joissa leivinjauhe.ja viimeksi vesi.
3. ota kolmannes taikinasta toiseen kulhoon ja sekoita kaakaojauhe siihen siivilän läpi sirotellen. Mausta lopuksi appelsiinimehulla.
4. Mausta toinen taikina vanilliinisokerilla
5. Pane puolet vaaleasta taikinasta voideltuun ja korppujauhotettuun 1 1/2 litran vuokaan. Levitä suklaataikina päälle ja viimeksi loput vaaleasta taikinasta.
6. paista kakkua 175 asteisen uunin keskiosassa 50-60 min. Anna kakun jäähtyä vuoassa reilusti ja kumoa.
Kommentit